We zijn live!

04-08-2023 | 12:00

Terwijl jij je tent wellicht nog aan het opzetten bent, nog lekker van de zon en een ijsje aan het genieten bent of een andere zomerse activiteit onderneemt, is het Ouderenfonds al druk bezig met kerst. 

Wij willen heel graag dat alle ouderen met of rond kerst samen kunnen zijn, daarom organiseren we o.a. kerstdiners en kerstconcerten en zorgen we met de kerstkaartenactie ervoor dat ouderen toch dat fijne kerstmomentje hebben. Dit allemaal organiseren kost tijd en dat is waarom kerst niet vroeg genoeg kan beginnen! 

Deze activiteiten zijn natuurlijk erg kerst-gerelateerd maar het Nationaal Ouderenfonds zet zich het hele jaar door in door verschillende activiteiten te organiseren. Zo gaan we in de zomer naar het strand, zorgen we er met de PlusBussen voor dat ouderen samen bijvoorbeeld boodschappen kunnen doen en zorgen we er met OldStars voor dat ouderen samen fit en vitaal blijven.

Aan jou de vraag om alvast na te denken over een kerstactie, verzin iets leuks wat je kan doen voor het Ouderenfonds om geld op te halen voor ouderen zodat wij het hele jaar door leuke momenten kunnen organiseren. Wil je wel helpen maar weet je nog niet precies wat je wil doen? Kijk dan bij de inspiratie voor een idee of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Kom snel in actie voor het Ouderenfonds want warmte kent geen seizoen!